Bosch Supplies,  levert sinds jaren magnetische opspanplaten ten behoeve van de Kunststofverwerkende industrie alsmede de metaal industrie.

Zij mag dan ook gezien worden als ťťn van de specialisten op het gebied van magnetische  opspannen van werkstukken tbv freesmachines, slijpmachines, draaibanken etc. door middel van Electro permanente magneten en/of Electro magneten.

In Nederland is Bosch Supplies tevens dť specialist op het gebied van magnetische opspanplaten tbv spuitgietmachines. Meer dan 90% van alle systemen die in Nederland verkocht zijn, zijn door/via Bosch Supplies verkocht en geleverd.
De nadruk  ligt met name op de levering van hoge kwaliteit producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Met o.a. de firma Brisc en SAV heeft Bosch Supplies een nieuwe toekomst gevonden om juist U als klant te voorzien van hoogwaardige producten voor een reŽle prijs. Waarbij factoren als Leveringsbetrouwbaarheid en Service uiteraard een belangrijke rol spelen.

Naast het magnetische opspannen van werkstukken, bestaat er tevens een grote ervaring op het gebied van magnetische Heffen. Hierbij wordt er een onderscheidt gemaakt in;In de bijgaande rubrieken vindt U een voor proefje van de producten,  uit ons leveringsprogramma gecategoriseerd naar;Heeft U vragen?
Wij adviseren U graag, geheel vrijblijvend, hoe U in staat bent om door middel van het gebruik van magnetische opspannen Uw insteltijden drastische kunt verlagen en/of hoe U in staatbent Uw product zo efficiŽnt mogelijk te heffen.